Vóór oktober realiseert Shandong de volledige dekking van horizontale ecologische compensatie in het wastafel.

Vóór oktober realiseert Shandong de volledige dekking van horizontale ecologische compensatie in het wastafel.

People’s Network Jinan August 19 augustus (逄 Xinshan) op de ochtend van het 19e, Shandong Provincial Government Information Office hield een persconferentie, die de kwaliteit van de Shandong-ecologische omgeving in januari tot 201 juli kondigde.

Het is gemeld dat Shandong vanaf nu het longitudinale ecologisch compensatiesysteem heeft vastgesteld dat de verticale ecologische compensatie en dwarsdoorsnede diepte van lucht, oppervlaktewater, oceaan, natuurreservaat en realiseert de kwaliteit van het milieu. "Wie zich voordelen; Wie heeft betaald ", tijdens het" 13e vijf-jarige plan ", heeft Shandong de milieu-ecologische compensatiefondsen opgebouwd 1,3 miljard yuan. Bovendien heeft Shandong de leiding toegekend bij het vaststellen van interprovinciale transversale ecologische compensatiemechanismen. De provincie Shandong is in de voorhoede van het land geweest bij het verkennen van de oprichting van ecologische compensatie. In 2014 is in het land de bouw van het milieu-luchtkwaliteitsverbeteringscompensatiesysteem in het land genomen. In 2019 heeft Shandong het "Implementatieplan voor het vaststellen en verbeteren van de constructie van een financi?le beloning voor ecologische beschaving", ge?dentificeerd Major Pathutant Emissions Regulation Fund Collection, Energy Conservation and Emission Reduction Reward, Air, Subply Water, Key Ecological Function Area, Nature Reserve ecologische compensatiemethode, bouw een financieel prijstmechanisme voor "1 + 6" ecologische beschavingsconstructie.

Aan het einde van 2020 is de provinciale overheid Shandong overeengekomen dat op basis van herziening en verbetering het "1 + 7" -compensatiemechanisme werd gevormd in de ecologische compensatiemethode van de oceaan milieukwaliteit.

Op 29 april, 2021, ondertekenden de provincie Shandong en de provincie Shandong en de Henan Provincial People’s Regering het "Geel River Bassin (Yu Lu) Transversle Ecological Protection Compensation Agreement in het Geel River Bassin, en de leiding bij het vaststellen van een interprovinciaal landschap ecologisch compensatiemechanisme.

Na overleg in twee provincies wordt de compensatie van basisvergoeding en waterkwaliteitsverandering gecompenseerd als compensatienormen. Op basis van de basisverwarding van de waterkwaliteit, op basis van de standaard III-waterkwaliteitsnormen, is Liu Zhuang Guo’s controledeelte van de waterkwaliteit verbeterd door een waterkwaliteit en de provincie Shandong geeft 60 miljoen yuan-compensatiefondsen in de provincie Henan ; elke Watertine, de provincie Henan, Provincie Henan Tienduizend Yuan Compensation Fonds.

In termen van veranderingen in de waterkwaliteit, daalde Liu Zhuang Guo’s besturingssectie van de belangrijkste verontreinigende stof (COD, ammoniakstikstof, de totale fosfor) index met 1 procentpunt, en gaf een vergoeding van 1 miljoen yuan in de provincie Henan; elk jaar op jaar Met 1 procentpunt gaf de provincie Henan Shandong 1 miljoen yuan-compensatie, de compensatie heeft een maximale limiet van 40 miljoen yuan.

Provincie Shandong gevestigd in de provincie Henan, het horizontale ecologische compensatiemechanisme zal gezamenlijk de implementatie van de geel rivier droge cross-voorlopige sectie bevorderen (Liu Zhuang Guo’s controle en ontkoppeling) waterkwaliteit is stabiel, chemische zuurstofvraag (COD), ammoniakstikstof (NH3 -N) Twee het doelwit van de totale verontreinigende ontlading wordt geleidelijk afgenomen. Om de pensioenen in het stroomgebied in het stroomgebied volledig te mobiliseren, versnellen de definitie van verantwoordelijkheid, de basisbescherming en het bestuurslangetermijnmechanisme voor samenwerking en het bevorderen van de verbetering van de ecologische omgevingskwaliteit van het bassin, volledig het horizontale ecologische compensatiemechanisme vaststellen van het bassin en ga akkoord met de provinciale overheid van de Shandong, de Shandong Provinciale Ecologische Milieu Vereniging heeft de "leidende meningen over het vaststellen van het transversale ecologische compensatiemechanisme van stroomgebied" in de Shandong Provinciale ministerie van Financi?n. Ecologische compensatie volledige dekking. (Editor: Liu Yingwei, Xing Manhua) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.